C-walk - Kujawsko-Pomorskie
Mi się to podoba, zeby było forum wojewódzkie, dzieki temu możemy soibe przekazywać jakieś informacje np o meetach., bo ja to tam nigdy nie wiem co i gdzie jest ;d
Ostatnio edytowany przez Razny (2008-06-22 12:37:44)
Pomysł bardzo fajny i popieram tą idee, ale forum ocenie po jakimś czasie, bo jak to tak oceniac forum po paru mintuach pobytu.
Pozdro,
Bicouz
Hm.. trudno jest mi cokolwiek powiedzieć w tej chwili.
jest sotsunkowo mało osób. ale większość się zna
więc to też jest dobre.
pozyjemy, zobaczymy
tyfytyfy
dobrze, ze powstalo takie forum;d mozna chociaz gdzies pospamowac;d;d
nie no gitara bo mozna sie dowiedziec duzo ciekawych rzeczy od ludzi z forum... narazie jest ich malo ale mam nadzieje, ze bedzie wiecej... licze na KaLe i MaLi ze postaraja sie aby przybylo jeszcze troche uzytkownikow na to forum i aby cos zaczelo sie dziac;d
wkur wiają mnie te reklamy co wyskakują na pół ekranu, reszta ok. A te ramki zielone da się zmienić na np. niebieskie ??
edit
A i wydaje mi się, że jest trochę za oficjalnie, wszyscy się znamy praktycznie, chociażby z gg czy coś, więc po co straszyć degraded czy coś takiego, wątpię żeby ktoś w ogóle kiedyś tutaj został zdegradowany.
Ostatnio edytowany przez EsKi (2008-06-23 13:50:29)
Ja bede zdegradowany , bo coc hwile Limowej banem groze xD haha albo KaLa ,bo tez jej grozi xD
Zabrania się odbiegać od głównego tematu dyskusji (OT).
Tym sposobem się na prawdę prosisz kilka takich postów i masz....
KaLa
niebiESKI napisał:
wkur*wiają mnie te reklamy co wyskakują na pół ekranu, reszta ok. A te ramki zielone da się zmienić na np. niebieskie ??
Reklamy być muszą. pun.pl dzięki ich zarabia a my możemy mieć darmowe forum. Jak ściągnę gdzieś phpbb3 albo phpbb2 to reklam nie będzie...
niebiESKI napisał:
edit
A i wydaje mi się, że jest trochę za oficjalnie, wszyscy się znamy praktycznie, chociażby z gg czy coś, więc po co straszyć degraded czy coś takiego, wątpię żeby ktoś w ogóle kiedyś tutaj został zdegradowany.
Forum jest także dla gości (Special Members)...
Patrz.. znajdzie się jakiś niebiESKI czy czeWRony zacznie spamować na lewo i prawo to ma degraded albo banana...
Tyle
@down
Najpierw chcesz moda a potem bana xP hah.... Pogadam z Kalą co Ci dać
@up
moge dostac bana kolo dupy mi to lata
Ja mam propozycje;d zeby 1 upomnienie dawac na pw przez Kale sie teraz wstydze. a ramki mi sie podobaja,nie raza w oczy i co bym zmienil? usunal bym watek "now playing" toc to spamerskie, jak ja bym mial pisac co teraz slycham to by mi dnia nie starczylo, lepeij zrobic watek o najlepszych kawalkach, a nie kurde jedna osoba napisze 50 razy czego slucha a to jest ta sama piosenka, jak dla mnei to jest zbedny temat)